четвер, 27 грудня 2012 р.

Вимоги до оформлення публікацій (Харків)


Вимоги до оформлення публікацій
Текст обсягом 5 і більше сторінок формату А4 (до 70 знаків у рядку, до 30 рядків на сторінку) українською (російською) мовою в редакторі Word. Орієнтація сторінки - книжкова, поля 20 мм, шрифт Times New Roman, кегль 14, через 1,5 інтервали.
До статті можна включати графічні матеріали -
рисунки (бажано надавати окремими файлами), таблиці та ін.
Структура статті:
Посередині – назва статті, прізвище та ініціали автора, посада, назва установи або організації (повністю).
Нижче – анотації і ключові слова трьома мовами - укр., рос., англ. На початку кожної анотації прізвище та ініціали автора, назва статті. Обсяг анотацій – до 4 рядків кожна, ключових слів – 1 рядок.
Далі – текст статті.
Структура статті повинна відповідати вимогам Постанови ВАК України від 15.01.2003 № 7-05/1. Усі елементи мають бути виділені жирним шрифтом:
а) постановка проблеми у загальному вигляді та її зв’язок із важливими науковими чи практичними завданнями; б) аналіз останніх досліджень і публікацій, в яких започатковано розв’язання даної проблеми і на які посилається автор; в) виділення невирішених раніше частин загальної проблеми, котрим присвячується означена стаття; г) формулювання цілей статті (постановка завдання); д) виклад основного матеріалу дослідження з повним обґрунтуванням отриманих наукових результатів;
е) висновки з даного дослідження і перспективи подальших розвідок у даному напрямку, ж) примітки або література, 5-7 джерел.
На кожну статтю треба надати рецензію фахівця або наукового керівника.
Статті надаються на електронних носіях, або пересилаються електронною поштою за адресою: disput@ksada.edu.ua або dis-put@mail.ru
Довідки: - тел. (057) 706-15-63 (Мастерова Юлія, Козаченко Тетяна)
-       поштова адреса: вул.Червонопрапорна, 7/9, к.71, м.Харків-2,
          61002, Мастерова Юлія Рудольфівна.
Web-сторінка наукових видань академії: http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/VKhDADM/index.html
Web-сторінка академії: www.ksada.org

Немає коментарів:

Дописати коментар