неділя, 19 червня 2011 р.

3 курс, КП. "Житловий будинок середньої поверховості"

Федюк Марія АР-303








Герчаківський Олег
АР-304




14 коментарів:

  1. Жахливо!!!!шо за колір такий?подача не грамотна, не продумана!...

    ВідповістиВидалити
  2. Досить слабка робота в порівнянні із іншими.Не зрозуміло, що вона робить на цьому сайті.

    ВідповістиВидалити
  3. И это всё на что способна Политехника ??

    ВідповістиВидалити
  4. для початку, щоб судити про щось треба мати з чим порівнювати, от коли загрузяться інші курсаки тоді і критикуйте
    доречі, цей студент перший хто скинув на мейл свою роботу, тому поки що варто тільки хвалити)))

    ВідповістиВидалити
  5. скидайте роботи на kafedra.ap@gmail.com об'эмом до 10 мб і вони з'являться ))

    ВідповістиВидалити
  6. ви хоч уточнюйте яку роботу обхаюєте, бо я споч. подивилася на першу (шароватова, 303)і геть вас не зрозуміла-)- вона навіть дуже пристойно виглядає, схоже на подачу німецького факультету арх-ри. А та голубенька робота (герчаківський)- ну так, колір усе псує - але поки не видрукуєш, доти не довідаєшся. Чи хтось може бігає два рази друкувати і бабло витрачати? Зрештою, таких робіт просто гора, і всі вони вчаться, краще не обламувати людину, а конструктивну критику писати. О.К.

    ВідповістиВидалити
  7. шановні, для того щоб критикувати, треба мати в запасі свої роботи ...тому дякую за вашу суб'єктивну критику, але не словами треба кидаттись а роботами..

    Буду радий побачити ваші шедеври*
    П.С. а за колір, то знову-ж-таки, субєктивна думка, відтінок синього кольору надає легкості і підтримує задумку проекту..

    і ще одне, пишіть дійсно по суті, а не тільки по прехильності до 301 групи. Якщо цікавий рівень моїх робіт, зрадістю скину портфоліо своїх реалізованих, і проектів, що виконував.
    Дякую. З повагою Олег Герчаківський!

    ВідповістиВидалити
  8. Робота з сірим фоном - зараз четверта зверху(будинок на схилі) - поки що подобається. Якщо можна, хотів би побачити детальніше плани. Не зовсім розумію чим зумовлені такі деконструктивістські форми доріжок в житловому середовищі... а також поки що для мене під запитанням 3-4-кімнатні квартири з односторонньою орієнтацією на останньому поверсі. Ну, і відчитується дещо занадто готельно-відпочинковий мотив у організації балконів - не аж надто привабливо в архітектурі житла.

    ВідповістиВидалити
  9. Олег Герчаківський, тут проекти не тільки 301 групи і тут немає ніякої ПРЕХИЛЬНОСТІ!...і річ не у синьому кольорі!а у самому проекті)...і чомусь проекти ,які є у портфоліо( типу твому) за якістю не похожі на цей проект(наразі житла)тому нема чого тут вихвалятися)там хіба що шрифти однакові)))такшо непотрібно тут підписувати СВОЇХ РЕАЛІЗОВАНИХ))не роби тут піару..

    ВідповістиВидалити
  10. Цього року у мене була нагода бути керівником курсового проектування у групі АР-301. Попри назагал хороші роботи і позитивну конкуренцію між студентами, маю відчуття, що лише одиниці доклали зусиль до того, аби по-справжньому вникнути в суть проектування житлового серпедовища, зрозуміти це середовище, як цілість, важливість його якості (якостей) для окремої людини, спільноти, довкілля... Раджу студентам глибше занурюватися у проблематику проектування і намагатися виражати своє розуміння цієї проблематики і своє бачення "правильного шляху" на презентаційних матеріалах (видруках, макетах). Щоб не складалося враження, що Ви у "кращих" традиціях Української архітектурної практики "злобали" щось, будучи свято переконані, що знаєте, що таке квартира, бо самі в ній живете, і що цього достатньо,аби отримати оцінку (оплату за проект). Дякую всім, у кого горіли очі, усім, хто захотів уявити, що проектує для справжніх людей, що це ВІДПОВІДАЛЬНО!

    ВідповістиВидалити
  11. Дмитрий, а Вы кто: студент или уже гдето работаете? Вы так оценили работы будто один из влиятельних преподователей етого сайта!!! Пройдясь по сайту, я увидел, что сами Вы делаете не очень блестатильные работы!!! Если Вы, не дай бог, станете преподователем, студенты будут погибать!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім, ну ти сам дуже критично відзиваєшся про роботи.
    не суди, да не судим будеш!!!

    ВідповістиВидалити